Doelgroeptraining UKF Kenpo

Doelgroeptraining: hoe UKF Kenpo uw leven kan redden!

Hoe gaat u om met gewelddadige of levensbedreigende situaties? Wat doet u als u moet kiezen tussen dood of ongeschonden naar huis gaan? Hoe helpt u uw team in onoverzichtelijke omgevingen met paniek en hectiek alom? Hoe belangrijk vindt u het dat een ander u geen schade kan toebrengen?

U kent het wel, u heeft uw verplichte agressie- en zelfverweertraining gehad tijdens uw opleiding en op herhaling per jaar een aantal sessies. Het voelt als een taalklasje waarbij na vier keer les van u verwacht wordt de taal te beheersen en anders maar niet. Met uw uniform aan, uw wapens binnen handbereik en samen met uw collega’s kunt u gelukkig de meeste situaties op straat aan. Hoe zou u het vinden om deze situaties ook alleen, zonder uniform en wapens aan te kunnen? Met gezin of vrienden gezellig op stap. Hoe zou u het vinden om in iedere situatie meer zelfvertrouwen te hebben omdat u weet dat u de situatie de baas bent?

De samenleving is aan het verharden en de “Bad Guys” weten u te vinden. Bijvoorbeeld na een arrestatie wordt u opgewacht bij de auto als u naar huis gaat of nog erger… achtervolgt tot u thuis bent!  Wat u en uw dierbare dan redt, is een doelgroeptraining van UKF Kenpo!

Waarom UKF Kenpo?

Omdat het ontwikkeld is vanuit “real combat” situaties door Senior Teaching Black Belt, GM Michael Robert Pick. Hij vocht o.a. in Vietnam en heeft als trainer van de Special Forces in de USA talloze uitzendingen naar oorlogsgebieden met succes begeleid.

UKF Kenpo is ontwikkeld rondom anatomische kenmerken van het individu en de fundamenten van beweging. De student leert vanuit zichzelf te handelen. Met als effect dat men op alle fronten groeit in zelfbewust leven. Op kantoor, op straat, in combat omgevingen, bij het uitgaan of in een relatie.

UKF Kenpo is offensief en gaat uit van een “Attack the Attack” benadering. Ofwel de aanval aanvallen, in plaats van te spreken over het zelflimiterende woord ‘verdediging’. Hierbij wordt opgemerkt dat een aanval terug niet altijd met agressie geschiedt. Namelijk in niet levensbedreigende situaties kan een aanval ook tactisch en strategisch worden uitgevoerd.

U kunt maar op één manier ervaren wat UKF Kenpo voor u kan betekenen en dat is het ervaren! Vandaar dat u van harte welkom bent voor een ervaringsles en wij u als u besluit lid te worden ook een 100% tevredenheidsgarantie geven!

Doelgroeptraining

Voor specifieke groepen kan ook op locatie worden getraind.

Wilt u een doelgroeptraining met een grote groep deelnemers? Geen probleem. Onze locatie aan de Kampweg 7 in Doorn is hier speciaal voor ingericht. Ook beschikken wij over uitgebreide, moderne vergaderfaciliteiten, waardoor u het een met het ander kunt combineren. Tevens kan de innerlijke mens indien gewenst worden voorzien: de regelmatig wisselende menukaart biedt naast gezonde, lichte lunches ook diverse maaltijden. In de zomer is het zonnige buitenterras geopend.

Wilt u meer weten over doelgroeptrainingen of een ervaringsles bijwonen , neem contact op met onze Chief Instructor door naar UKF Kenpo te bellen +31 (0)6 11 83 55 81 (Jan Peter Bolhuis) of u aan te melden via e-mail info@ukf-kenpo.eu.

Zodat u zelf ervaart hoe UKF Kenpo ook uw leven kan redden!